Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

EP-program a központi oldalról

Programunk nyomtatott címlapjaProgramunk nyomtatott címlapjaMagyarország a magyaroké! – közéleti szerepvállalásaink során ez az egyszerű és egyértelmű igazság vezérel bennünket, és ennek az igazságnak a szakmai kifejtésére vállalkoztunk, amikor programunk megírásáról döntöttünk.

Amit alább letölthet s kinyomtathat, egy hosszú és kemény munka gyümölcse. A dokumentum műfaja szerint a Jobbik EP-választásokra szóló programja, de számunkra annál jóval több. Miközben mindennapjainkat eluralta a kétségbeesés, miközben a parlamenti pártok bűnei miatt százezrek kerülnek a teljes létbizonytalanság sötétjébe, miközben a korrupció és a bűnözés burjánzik, mi, a Jobbik tagjai és szimpatizánsai úgy véljük, van mód a helyzet megváltoztatására. A sorok között és mögött ezért mindenhol ott van a magyarságba vetett hit, a feltámadás reménye és testvéreink, minden magyar ember iránt érzett szeretet.

A történelmi pillanat, amikor ezeket a sorokat papírra vetjük, egy sötét és átmeneti korszak. Egy megcsonkított nemzetet, egy, a történelmi alkotmányától megfosztott országot és egy fizikailag és lelkileg megnyomorított társadalmat gyűri éppen maga alá az egész világban zajló gazdasági válság. A kilábaláshoz teljes paradigmaváltásra van szükség. A globalizmussal szemben egy erős, aktív államra. A jelenlegi sztálinista alaptörvény helyett egy, a Szent Korona-tanra épülő új alkotmányra. A béna kacsa módjára vergődő liberális demokrácia helyett egy értékelvű demokráciára. A pusztító neoliberális elvek helyett a krisztusi tanítás egyetemes és időtálló értékrendjére. Az atomjaira hulló fogyasztói társadalom üressége helyett pedig életerős, környezettudatos, kis közösségek nemzetméretű hálózatára van szükség. A „Magyarország a magyaroké!” program ebből a felismerésből fogant.

A program minden kedves olvasójának tartalmas elmélyülést kívánok, a leendő Jobbik-képviselőknek pedig a leírtak kemény és határozott képviseletét! Annyian csinálták már rosszul, jöjjön és győzzön végre a Jobbik!

Szebb jövőt!

Vona Gábor