Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Ifjúsági Tagozat

 

 Az Ifjúsági Tagozatot 4 jobboldali beállítottságú fiatal alapította. Ez a szervezet nektek fiataloknak jött létre. A Magyar Gárdához, a Jobbikhoz hasonlón itt is a kitartás számít legjobban. Lépj be az Ifjúsági Tagozatba!  Ez nem a pénzről, hanem az összefogásról, a hazaszeretetről szól. Ehhez pedig kitartó munkára, tiszta lelkiismeretű, hazaszerető magyar fiatalokra van szükség.

Feladataink közé tartozik az alapszervezet munkájának segítése, közös programok szervezése, ősi hagyományaink tisztelete valamint megismertetése minden generációval.

„Ébred már az oroszlán” Az Ifjúsági Tagozat mindent megtesz annak érdekében, hogy a nemzeti öntudat újra feltámadjon a nyíradonyi fiatalokban is, hacsak helyi szinten, akkor is. Mind fizikailag, mind szellemileg pozitív fejlődés vegye kezdetét.  Ezért a későbbiekben tervezzük a baranta oktatást. 

A baranta  ősi magyar harcművészetek összessége, melynek egyik legfontosabb sajátossága a speciális nevelési és közösségformálási rendszer, amely a hagyományos magyar életfilozófián alapul.

A betyár virtus, az elszántság, mely keményebbé tesz, mint a koporsószög. Ha úgy érzed, tagja szeretnél lenni egy nagyszerű és összetartó csapatnak, és elmúltál már 14 de nem töltötted be a 30. életévedet, bátran jelentkezz közénk!  Ez a Nyíradonyi Ifjúsági Tagozat! A haza és a csapat iránti hűség, ami kötelező.

Amennyiben ismerőseid körében is találsz alkalmas embert, szólj neki is, hiszen fontos, hogy minél többen

legyünk.

Szebb Jövőt!

Pásztor Dávid

Az Ifjúsági Tagozat
elérhetőség:


 

Telefon: 06/30 746 94 29

 

drótposta cím: ifi.nyiradony@gmail.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.