Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

 

 

 

Köszönjük!

 

Köszönjük, hogy szavazatával segítette küzdelmünket, amit a nemzet feltámadásért vívunk. Hisz ellenfeleink és ellenségeink nem könnyítették meg egy percre sem az életünket. Bár amíg hazug vádakkal, és  a befeketítés minden eszközét bevetették, ez számunkra jobbikosok számára csak erősítő jelleggel hat. Milyen lenne már az, ha Tasó László vagy Juhászné Lévai Katalin megdicsérne minket, mennyire  jól végeztük a munkánkat? Szerencsére ez a veszély nem fenyeget. 

 Minden oldalról ránk dobált média mocskolódás ellenére is 20%-kal zártuk itt a körzetünkbe, az MSZP-t bőven a hátunk mögé hagyva. Rubi Gergely bekerült az Országgyűlésbe. Biztos „nehéz szívvel szavaztak ránk az emberek, hisz a Fidesz megmondta, ő két hét alatt rendet tesz –ugyanúgy mint az ő idejük alatt. Bár úgy lenne, de nyugalom, hisz már mi is ott vagyunk a parlamentbe, itt színt fog vallani az összes párt.  Mi teszünk róla, hiszen ott lesz 47 képviselőnk, akik megkeserítik az unatkozó, szunnyadó honatyák mindennapját.

 

Mi benyújtjuk a törvényjavaslatokat, Önök minderről értesülni fognak újságunkba. Sikerült, amit lehetetlennek tituláltak a közvélemény kutatók 5% vagy 6% meg hasonlók. Az eredmény magárét beszél. Ők a programjuk bemutatása helyett hangzatos jelszavakat kiabáltak, és lehurrogtak mindenkit, aki érdemes javaslatot vetett fel pl. a bankok megadóztatása, a multik megadóztatása. Mi mindent megteszünk, mint az unióban, itt se maradunk majd csendben, sőt.

Nekünk nincs listánk, mi nem szállítmányozunk szavazókat, és nem fenyegetünk életveszélyesen senkit, még az ellenfeleket sem. Nyílt sisakkal állunk ki az érveink mellett, a sárdobálás helyett.

A Nyíradonyi Jobbik Szervezet tagjainak, szimpatizánsainak a kemény önfeláldozó munkát, a szavazóknak pedig a belénk vetett bizalmat köszönjük. Ez erőt ad a továbbiakhoz.


    

Mementó

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Nyíradonyi Szervezete mindenkit szeretettel meghív a 2010. június 5-én tartandó emlékműavatásra.

A tragikus trianoni gyásznap 90. évfordulójára, a Szebb Magyar Jövőért Kulturális Alapítvány és a Jobbik Nyíradonyi  szervezettel közösen épített emlékmű átadására meghívtuk Kulcsár Gergely megyei elnökünket és Rubi Gergely országgyűlési képviselőnket, akik ünnepi beszédet tartanak.

Nem a vég volt ez, hanem a kezdet egy nemzet hosszú ideig tartó egyesítésére. Amit a nagyhatalmak széttéptek azt az Isten újra egybeforrasztja. Ha a hatalom nem is teszi gyásznappá, mert felesleges, hisz a magyarság már ezt 1920-ban gyásznappá nyilvánította. Remélem egy erősvezetésű ország nem hagyja magára  a gúnyhatáron kívül ragadt honfitársainkat. Elfogadhatatlan, hogy szó nélkül tűrik a magyar pártok a felvidéki, vajdasági, erdélyi  magyarok meghurcoltatását. Mindennel foglalkoznak csak ezzel az egy kérdéssel nem, ami mindenkit foglalkoztathatna. Ez nem más mint a Mi lenne ha a határvonalat Debrecenig húzzák? Velünk ki foglalkozna? Nyugodtan belelehet gondolni. Az anyaország elzárkózik, románoknak neveznek minket, jobb esetben jött-mentnek. Ébredjünk fel a rémálomból, mert ez az lenne. Azok a „képviselőink”, akik szó nélkül aláírták a Románia uniós csatlakozási kérelmét, azoknak se tiszta a lelke.

 

Vagy a pénz már annyira elvakította, hogy semmi mást nem látnak.

Csak annyit kellett volna megszabniuk Romániának: „nem leszel unós, ameddig Székelyföld nem autonóm terület”.De még csak fel sem vetették. Csak gondolkodni kellene, azt még szabad.

A nemtörődömség, hanyagság, vagy a pénz mámora, ami a nemzetpusztulás képét idézheti elő.  Ez nem az a perc, mikor csüggedni kell, hiszen folyamatosan erősödnek mind a vajdasági, mind a felvidéki, de különösen az erdélyi  autonómia törekvések, talpra állnak az elszakított testvéreink csak segédkezet kellene nyújtanunk.

Mit érünk el egy emlékművel magyarságért? Erre a válasz nagyon is egyszerű: helyi szinten nagyon is sokat. Tudják meg a fiatalok, hogy volt egykoron Nagy-Magyarország büszkék is lehetünk rá, arra viszont még büszkébbek, hogy annyi megpróbáltatás ellenére él egy nemzet a Kárpátok vonulatai között, aki büszke mivoltára.

Emlékeztessük, mi voltunk és mi is maradunk ennek a területnek az erkölcsi és értelmi urai. Mi vagyunk a hét törzs leszármazottai, mi védtük a kereszténységet évszázadokon keresztül. Közel már a szebb jövő!

Nem csoda kell ide, csak összetartás, mert összeforr, aminek össze kell forrnia. Túléltünk már tatárt, törököt, labancot, kommunistát is, hát túléljük ezt is! Szeretettel várunk mindenkit a Nyíradonyi Római Katolikus Templom kertjébe június 5-én! Emlékezzünk, hogy miénk volt és még miénk lehet!

Szabó Mihály

 

Országgyűlési Tudósítások

Szokásjog avagy, hogy kell lepaktálni a kommunistákkal Schmitt módra.

A Országgyűlés első napján megválasztott Schmitt Pál házelnök, az MSZP-nek adományozta a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztját. A házszabályra és a szokásjogra hivatkozva. Minden bizonnyal a Hagyó Miklós féle elvtársbanda kiválón fogja vezetni ezt a bizottságot. Hiszen róluk csak a tisztesség sugárzik. Jó dolog a szokásjog csak akkor felejtik el alkalmazni mikor a Jobbikról van szó. A korjegyzőknél feledkezett meg erről valahogy mindenki. A legfiatalabb képviselőnek kellet volna a szokásjog alapján mondani az eskü szövegét. De ez nem így történt mert a korjegyzők Jobbikos. Méltánytalan bánásmód. Új szokások kezdenek kialakulni, az MSZP részéről a izraeli-magyarzászlós kitűző. Nyíltan vállalják gazdájuk személyét, nincs mit szégyellni –szerintük- De öröm a nagy ürömben, hogy a Jobbik képviselő jelöltjei a ’44 óta egy párt sem a királyi ékszer előtt tette le az esküjét, Szent Korona előtt is letettek esküjüket, rajtuk kívül senki más.

valamint ugyancsak a mi kezdeményezésünk volt a Székely Himnusz éneklése a gyűlés végén. A fideszből a hazafi részleg még énekelt is, nem mindenki csak egy két ember akiben maradt még egy kis tartás.  szocialisták ellenlépés fogták és LMP-vel együtt hátat fordítottak és kivánszorogtak. Ők nem tisztelik ezt sem, csak az ingyen budapesti tömeg közlekedés tervét.

A nap fénypontja még is az volt amit Vona vitt véghez. A Magyar Gárda mellényébe tette le az esküjét. Ahogyan azt megígérte. Ki állt a AVO által üldözött gárdistákért és az egész nemzeti oldalért. Ez akkora érvágás volt Sólyomnak hogy ideglelés közepette minket és a ránk szavazó 850 ezer magyar állampolgárt, 850 ezer Jobbik szavazót alázott meg. „Köztársasági elnökhöz legkevésbé sem méltó.”  Ez mi, ha nem kirekesztés? Erkölcstelen, egy ilyen alkalomkor idáig süllyedni. Így telt az első nap de még ezekkel nem lett vége

 Mindenki teszi a dolgát mi meg is tesszük! A következő oldalon olvashat az első lépésünkről, ha már tettekről van szó.     

 

 

„Áruló nem leszek”

 

 

A Fidesz azzal érvel a földvédelem elutasítása mellett, hogy ez csak az EU-ból való kilépésünk árán valósítható meg. Ez nem igaz, több EU-s tagállamban is alkotmányba foglalt a nemzeti kincsek elidegeníthetetlensége. Magyarország szervilizmusból megint jelest kapott... Az Országgyűlés 262 igen, 44 nem szavazattal, egy tartózkodás mellett elfogadta Magyarország új alaptörvényét. A kormánypártok szerint történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi, míg a Jobbik képviselői „Áruló nem leszek” felirattal foglalták össze véleményüket az alkotmányról, miután uniós előírásokra hivatkozva a magyar föld és ivóvízkészlet alkotmányos védelmét is elutasították a Fidesz-KDNP képviselői.

(forrás: Barikad)